Park İnşaat'tan Balıkesir'e yeni bir toplu konut projesi

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ)  Balıkesir İli Balya İlçesi 120  adet konut, cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ihalesini Park İnşaat aldı.

İnşaat sektörünün deneyimli, aynı zamanda dinamik kuruluşlarından biri olan Park İnşaat, uluslararası standartlara uygun, çağdaş konutların yanı sıra eğitim kurumları, ticaret merkezleri, resmi hizmet binaları, büyük ölçekli sanayi tesisleri, turizm tesisleri ve yapılara imza atmıştır. İlk günden beri istikrarlı büyüme, yüksek performans ve kaliteli üretime odaklanan Park İnşaat, bugün sektörünün güçlü ve bilinen ‘’marka’’larından biri olmuştur,1989’dan bugüne kadar binlerce m2 inşaat gerçekleştirerek binlerce aileyi ev sahibi yapan Park İnşaat yeni bir toplu konut projesine daha imza atıyor.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y.Emre Yıldırım, konu ile ilgili açıklamasında, ''TOKİ, Türkiye'nin yeniden yapılanmasına, ülkede modern şehircilik anlayışının gelişmesine, ekonomiye ve istihdama, dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasına, halkımızın depreme dayanıklı konutlarda insani koşullarda ve güvenlik içerisinde yaşamasına imkân sağlaması bakımında çok büyük önem arz etmektedir.”dedi.

İnşa edilecek olan evlerin Balıkesir Balya'ya yeni soluk getireceğini söyleyen Yıldırım; “6 blok, 120 daireden oluşacak olan Balya TOKİ evleri aynı zamanda çevre düzenlemesi, ticaret merkezi,camisi ve peyzajıyla da çok ses getirecek. Az katlı ve modern çizgiler taşıyacak olan evlerde yaşam, konforlu ve güvenli olacak.

İNŞAAT BAŞLAYACAK

Toplu konut inşaatına önümüzdeki günlerde başlanacağı bilgisini veren Y.Emre Yıldırım, açıklamasında şu bilgileri verdi: ''Park İnşaat olarak, Balya Toplu Konutları'nın inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Proje yaklaşık 1,5 - 2 yılda tamamlanacak konutlar depreme dayanıklı tünel kalıp sistemi ile yapılacaktır. “ dedi.