Gökhan Soydinç gençlerle buluştu!

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, Gaziantep Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi

Alanında başarılı kişilerle, öğrencileri buluşturmayı amaçlayan Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Topluluğu, Kariyer Günlerinde İnşaat Yüksek Mühendisi ve Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Gökhan Soydinç’i ağırladı. 

Gaziantep Üniversitesi Mühendislik Topluluğunun düzenlediği Kariyer Günlerinin konuğu Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç oldu. İnşaat Mühendisliği Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan söyleşide Gökhan Soydinç öğrencilerle girişimcilik ve mühendislik hakkında keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

 

 

Çok sayıda öğrencinin katıldığı ve yoğun ilgi gören seminerde konuşmasını gerçekleştiren Gökhan Soydinç öğrencileri gayrimenkul sektörünün gelişimi ve inşaat sektörünün Türk ekonomisine olan katkısı konularında bilgilendirdi. Sektör hakkında genel bir değerlendirme yapan Soydinç “yatırımcılardan gelen taleplerin değişmesi ile birlikte daha nitelikli, mimari özellikleri ön plana çıkan, her türlü sosyal imkan ve konforu barındıran projeler gerçekleştirilmeye başlandı.

Sektördeki gelişmelere paralel olarak tüketici  profilinde değişiklikler oldu. Bilinçlenen tüketici artık daha seçici olmaya başladı. Beklentileri ve ihtiyaçları giderek daha da yükseldi” dedi. ve bu gibi faktörlerden dolayı  değişimin zorunlu hale geldiğinin altını çizdi.

Konuşmanın ardından soru cevap bölümünde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Soydinç, “Park İnşaat ailesi olarak genç arkadaşlarımızla birikimlerimizi paylaşmak için kapımız onlara her zaman açıktır dedi”.

Yoğun ilgi gören panelde Gökhan Soydinç’e konuşmasının ardından Mühendislik topluluğu Fahri Üyeliği ve katılımından ötürü teşekkür plaketi verildi.