Şölen'in Yeni Fabrikasına Park İnşaat İmzası

Hayata geçirdiği konut projelerinin yanı sıra endüstriyel yapılar da inşa eden Park İnşaat, Şölen Çikolatanın yeni fabrikasını söz verdiği sürede tamamlayarak teslim etti.

Türkiye'nin en çok çikolata ihraç eden firması olan Şölen Çikolatanın 120 milyon dolarlık yatırımla 4. Organize sanayi bölgesinde 100 bin metrekare kapalı alanda inşa ettirdiği fabrika, Park inşaat tarafından yapıldı. Türkiye'de Gıda sanayinin önde gelen isimlerinden çikolata ve şekerleme üreticisi Şölen, yeni fabrikasını Park İnşaat'a yaptırdı. Kalitesi, bilgi birikimi, deneyimi, yenilenen teknolojisi ve işçiliği ile endüstriyel yapıların inşasında aranılan isim olan Park İnşaat Şölen Çikolatanın 100 bin metrekare kapalı alana sahip yeni fabrikasını tam zamanında tamamlayarak söz verdiği tarihte teslim etti.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım Şölen Çikolata Fabrika inşaatının teslimi sonrası yaptığı açıklamada: “Endüstriyel yapılar deneyim ve uzmanlık gerektiren yapılardır. Park İnşaat’ta bu anlamda iyi bir kadroya sahip bulunuyor. Yılların vermiş olduğu tecrübe ve birikim ekip ruhu ile birleşince ortaya bu güçlü yapı çıkıyor. İşte bu nedenle endüstriyel yapı inşaatlarında Park İnşaat olarak tercih edilen bir konumdayız. Şölen Çikolata ile yapmış olduğumuz işbirliği bunun en büyük ispatıdır. Yine geçtiğimiz yıl teslim ettiğimiz her biri 3 katlı 220 adet işyerinden oluşan Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi inşa ettiğimiz endüstriyel yapılara örnek olarak gösterilebilir. Büyük bir sanayi kenti olduğu için genelde Gaziantep ve çevresindeki Organize sanayi bölgelerinde bu tip yapılar inşa ediyoruz. Genellikle tekstil fabrikaları, gıda fabrikaları, ağır sanayi gibi inşaatlarda, çelik konstrüksiyon, prefabrik ve betonarme olmak üzere hem proje aşamasında hem uygulama aşamasında müşterilerimize hizmet veriyoruz. Önümüzdeki dönemlerde yine bu tip sanayi yapılarında taahhüt işlerinde bulunmaya devam edeceğiz. Ben bu vesile ile Şölen Çikolatanın yeni fabrikasının inşaatında emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, yeni fabrikanın Şölen ailesine hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.