Park Terra Projesinin Ön Kayıtları Başladı!

Modern mimarisi ve doğal yaşam olanaklarıyla Park Terra, rengârenk çiçeklerle donatılmış yolları ve alanları ile renklerin içinde temiz bir hava almanızı sağlarken, meyve ağaçları ile organik lezzetleri tatma fırsatı sunacak.

 

SAĞLIĞIN VE DİNÇLİĞİN KUVVET BULDUĞU YER: PARK TERRA

PARK TERRA’daki yürüyüş parkurları, spor yapmanız bahaneniz olacak. Yaptığınız yürüyüşler kendinizi ve doğayı yeniden keşfetmenizi sağlayacak.

 

 

DOĞANIN İÇİNDE DİNLENME KEYFİ

Renklerin içinde yaptığınız yürüyüş ve spordan sonra dinlenme alanları enerjinizi tazeleyecek. Doğanın sunduğu temiz hava ile gerçek anlamıyla nefes almanın deneyimini yaşayacaksınız.

AÇIK YÜZME HAVUZU

Suyun en saf halini, doğayla bütünleşmiş yüzme havuzlarında hissedeceksiniz. Sporun en eğlenceli hali yüzme, sizin ve ailenizin sağlığında büyük rol oynayacak.

ÇOCUK HAVUZU & AQUA PARK

Çocuklarınızın sosyalleşeceği, aklınızın onlarda kalmayacağı şekilde tasarlanan çocuk yüzme havuzları, aqua park özelliği ile neşelerine neşe katacak. Sizin de içinizdeki çocuğa hitap edecek havuzlar, ailenizle geçireceğiniz mutlu anlar geçirmenizi sağlayacak.

VÜCUDUNUZLA TANIŞTIRAN FİTNESS SALONU

Park Terra’da her birey, rahat olanaklarla fitness salonundan faydalanacak. Özel eğitmenler eşliğinde alacağınız tavsiyeler ve teknikler, vücudunuzu tanımanızda ve sağlıklı bir yaşam geçirmenizde büyük rol oynayacak.

PARK TERRA’DA FAİR PLAY ŞAŞMAYACAK

Büyükten küçüğe tüm erkeklerin severek oynadığı futbol, Park Terra’da keyfe dönüşecek. Dostlarınızla kıyasıya mücadele edeceğiniz futbol maçlarını, Park Terra sakinleri için özel olarak tasarlanan futbol sahalarında gerçekleştirebileceksiniz

 

 

DALINDAN DAMAĞINIZA LEZZET VEREN MEYVE BAHÇESİ

Doğanın ve doğallığın eşsiz uyumu ile hayatınıza renk katacak meyve bahçeleri, Park Terra’da hayat bulacak. Birbirinden doğal meyveler dalından sofralara düşecek ve organik, sağlıklı yaşamın tadına varacaksınız.

Park Terra’da Aklınız Çocuklarda Kalmayacak.

Özellikle gençlerin hobi ve spor etkinliği olarak severek yaptığı paten kayma, onlara özel hazırlanan alanlarda daha güvenli olmalarını sağlayacak. Güvenli ve trafikten uzak kaykay-paten alanları ile aklınız çocuklarda kalmayacak.

Tenis Kortu

Park Terra’da spor aktiviteleriniz daha eğlenceli olacak. Küçükten büyüğe herkesin severek oynadığı tenis sporu için Park Terra’dan çıkmanız gerekmeyecek. Size özel hazırlanmış tenis kortu ile kıyasıya mücadelelerin tadını çıkarabileceksiniz.

BEDENİNİZ PARK TERRA’DA HUZUR BULACAK

Park Terra’da özel Plates, aerobik ve yoga stüdyoları ile ruhunuzu dinlendirerek, vücudunuzu sıkılaştırabileceksiniz. Sağlıklı vücut ve huzurlu bir ruh ile Park Terra’nın her anını mutluluk yaşayacaksınız.

Doğal Bronzlaşma Park Terra’da

Park Terra’nın tüm doğal güzelliklerinin arasından, güneşin de sıcaklığı bedeniniz ile buluşacak. Özel olarak hazırlanan güneşlenme alanları, doğal yollardan bronzlaşmanın keyfini yaşatacak.

 

Maçlar ve Filmler Dev Ekranda

Film ve maç izlemenin buluşma noktası olacak cep sineması, Park Terra sakinlerini bir araya getirecek, sosyal ortam sağlayacak. Dev ekranlı sinema sistemi ile hem maçlar hem de filmler artık daha keyifli olacak.

Sanat Park Terra’da Hayat Bulacak

Park Terra’da sanatseverler için özel olarak hazırlanan resim ve heykel stüdyoları, birbirinden farklı sanat eserlerine ev sahipliği yapacak.

Eğlence ve Aktivite Alanları

Park Terra’da boş vakitlerinizi ister Playstation odalarında, isterseniz Dart oyunu için hazırlanmış alanlarda değerlendirebileceksiniz. Zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağınız eğlenceli aktiviteler, gününüzü renklendirecek.

Park Terra’da Parti Zamanı

Gençlere özel hazırlanan parti alanları, gençlerin evden uzaklaşmadan güvenle eğlenmelerini sağlayacak. Tüm özel günlerin rahatlıkla kutlanabileceği ve eğlencenin yapılabileceği parti alanları, Park Terra’nın gençlerinin ortak buluşma yeri olacak.

Doğal Malzemelerle Yapılan Oyun Parkları

Park Terra’nın doğallığını çocuklarınızın güvenliği ile yaşayacaksınız. Doğal malzemelerle hazırlanan oyun parkları, çocuklarınız için tüm sağlık risklerinden arındırılmış, doğal ve güvenilir oyun fırsatı sunuyor.

 

 

Doğanın İçinde Kafe Keyfi

Doğanın temsilcisi ve doğallığın adı Park Terra, yeşilin içinde mutlu anlar yaşacağınız dakikaları kafe hizmeti ile süslüyor. Buluşmalarınızı ve görüşmelerinizi gerçekleştirebileceğiniz kafeteryalar, gün boyu hizmet sunacak.

Çocuklar Park Terra’da Sosyalleşiyor

Park Terra’da çocuklarınız için kurulan Çocuk Kulübü, ilk arkadaşlıkların kurulduğu yer olacak. Çocuklarınızın sosyalleşmesinde büyük rol oynayacak Park Terra Çocuk Kulübü, onların gelişimine büyük katkıda bulunacak.