Park Sembol Projesinde Daire Teslimleri Başladı

Konut Sektörünün yıldızı Park İnşaat, 2013 yılında teslim ettiği Park Vista ve Park Zirve projelerinden sonra daire teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. 2014 sonunda sahipleri ile buluşan Park Teras Projesinin ardından Haziran ayı itibariyle Park Sembol Projesinde de mutlu sona ulaşıldı ve daireler teslim edilmeye başlandı.

Park İnşaat daire teslimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Karataş Akkent’te 2014 sonunda sahipleriyle buluşan 180 konut ve 38 dükkandan oluşan Park Teras Projesinden sonra Onkoloji Hastanesi civarında hayata geçirdiğimiz “Park Sembol” projesi de tamamlandı. Park İnşaat olarak 3 yıl önce Onkoloji Hastanesi civarında temellerini attığımız “Park Sembol” Projesinde mutlu sona ulaşıldı. 3 blok ve 174 daireden oluşan Proje tam zamanında tamamlanarak daire sahiplerine teslim edilmeye başlandı.

 

 

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, daire teslimleri ile ilgili yaptığı açıklamada “ geçtiğimiz yıl teslim ettiğimiz Park Teras projesinden sonra 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 174 daireden oluşan Park Sembol projemizde mutlu sona ulaşmış bulunmaktayız. Park Sembol, bölgeye değer katan ve prim şampiyonu olan; içerisinde Peyzaj düzenlemesi, şelaleleri, çocuk oyun alanları ve geniş lobileri olan ayrıcalıklı bir projedir. Haziran ayı itibariyle projemizi tamamlayarak sahiplerine teslim etmeye başladık. Dairelerimizi söz verdiğimiz tarihte teslim etmenin de ayrıca gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Şeklinde konuştu.  

 

 

Yıldırım açıklamasında : “ 2015 yılı bizim için büyük bir öneme sahip. 2013 ve 2014 yılında teslim ettiğimiz projelerden sonra 2015 yılında teslim edeceğimiz konutlarla Park inşaat güvencesiyle ev sahibi yapmanın gururunu yaşıyoruz.” diyerek,  “kente vizyon kazandıran yeni yaşam alanları oluşturma” misyonuyla sürekli kendini yenileyen ve modern çizgileriyle öne çıkan birbirinden farklı projeleri halka kazandırma hedefiyle çalıştıklarının altını çizdi.

 

Sırada Park Evo Var

Satışını gerçekleştirdiği projeleri zamanından önce teslim eden Park İnşaat, Park Sembol projesinden sonra Park Evo’da bulunan 75 daireyi de 2015 yılı içerisinde sahiplerine teslim etmeyi hedefliyor