Park İnşaat'tan Oğuzeli Belediyesine Araç Desteği

İnşaat Sektöründe başarılı çalışmaları ile adını geniş kitlelere duyuran Park İnşaat hayır işlerinde de ön sıralarda yer almaya devam ediyor. Park İnşaat hayır işleri kapsamında Oğuzeli Belediyesine Araç desteğinde bulundu. 

 

Gaziantep’te inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Park İnşaat farklı konseptlerdeki projelerinin yanı sıra sosyal projelere de destek vermeye devam ediyor. Çeşitli alanlarda hayır işlerine de destek veren şirket Sosyal işlerde kullanılmak üzere Oğuzeli Belediyesine 2015 model Ford marka çift kabinli bir araç bağışlayarak ilçe halkının takdirini kazandı.

Oğuzeli Belediyesinde düzenlenen araç teslim törenine Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Başkan Vekili Yusuf Taşdemir, Park İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Park İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Çelik, Başkan Yardımcıları ve Personeller katıldı.

 

 

Araç teslim töreninde bir açıklama yapan Park İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, “Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sürdürdüğümüz inşaat faaliyetlerinin yanı sıra sosyal çalışmalara da destek vermeye çalışıyoruz. Bu kapsamda Gaziantep’imizin gelişen ilçesi Oğuzeli’nde sosyal işlerde kullanılmak üzere Belediyemize bir araç bağışında bulunduk. İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise Park İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım’a ilçe halkı adına teşekkür ederek, “Park inşaat ailesi tarafından Belediyemize sosyal işlerde kullanılmak üzere hibe edilen aracın teslimi için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hibe edilen bu araç ilçe halkımızın taziye işlerinde kullanılan malzemelerin nakliyesinde kullanılacaktır. Aracı Belediyemize kazandıran Park İnşaat nezdinde sayın Mustafa Yıldırım Beyefendiye şükranlarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.