Park İnşaat Kadınlar Gününü Unutmadı

Belirli gün ve haftalarda duyarlılığı ile öne çıkan Park İnşaat 8 Mart Dünya Kadınlar gününü unutmadı. Bu özel günde kadın çalışanlarını unutmayan Park İnşaat yönetimi, karanfillerle tek tek masaları ziyaret ederek kadınlar gününü kutladı.

 

 

 

 

Yılın özel günlerinde ayrı bir duyarlılık göstererek çeşitli organizasyonlara imza atan park inşaat tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü de unutmadı.  Ofiste çalışan kadınları tek tek ziyaret eden Park inşaat Yönetimi, karanfil takdim ederek kutlama yaptı. Yönetim kurulunun jesti çalışanlarca memnuniyetle karşılanırken bu özel günlerin kurum içi iletişime olumlu katkı sağlayacağı ifade edildi.

Park inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, 8 Mart Dünya Kadınlar günü ile ilgili yaptığı açıklamada “Toplumun yarısını oluşturan kadınlarımız duyarlılıkları, fedakarlıkları ve üretkenlikleri ile gelişmiş, sağlıklı ve mutlu bir toplumun olmazsa olmazlarıdır. Bu nedenle kadınlarımızın gerek iş yaşamına gerek sosyal hayata katılımları büyük önem taşımaktadır” Dedi.

 

 

 

“Kadın emeğinin değersiz hale getirilmesi, kadının asıl görevinin ev ve çocuk bakımından ibaret olarak görülmesi ve iş hayatında ayrımcılık yapılması önemli sorunlar olarak öne çıkmaktadır” diyen Yıldırım, “bununla beraber, kadınların hala yaşadığımız yüzyılda aile içinde şiddete maruz kalması, kesinlikle kabul edilemez bir durumdur. Toplumsal yapının her alanında; evde, iş yerinde, okulda ve sokakta kadınlar görünür ya da görünmez bir biçimde şiddete maruz kalmakta ve artık bu durum neredeyse alışkın olduğumuz normal bir tablo haline gelmektedir.” şeklinde konuştu. 

Yönetim Kurulu Üyesi Soydinç, “kadına hak ettiği değerin verildiği ve kadına yönelik şiddetin son bulduğu mutlu ve güzel bir gelecek temennisiyle tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.