Yepyeni Park İnşaat Projeleri Geliyor!

Hayata renk katan yapıların mimarı Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016 yılına damga vurmaya hazırlanıyor.

 

Tasarladığı birbirinden özgün projeleri ardı ardına hayata geçiren Park İnşaat sektörde emin adımlarla yükselişini sürdürüyor. 2015’te Park Sembol ve Park Teras Projelerini teslim eden, Park Era ve Park Evo projeleri devam eden ve bunlara ilave olarak da Park Terra ve Park Riva projesinin temelini atan Park İnşaat, 2016 yılına da hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

 

 

 

Son yıllarda gösterdiği başarılı performansı ile sektörde önemli bir konuma yükselen Park İnşaat, Yurt genelinde de farklı projeler üzerinde çalışarak faaliyet alanlarını genişletiyor.  İstanbul’da kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra endüstriyel yapılarda imzası bulunan Park İnşaat, son dönemde Turizm ve Enerji alanındaki yatırımları ile de markasına değer katıyor.

 

 

Park İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Duygu Yıldırım Park İnşaat’ın önümüzdeki dönem hedefleri ile ilgili bilgiler verdi.

 

Proje Geliştirme Müdürü Duygu Yıldırım Park İnşaat’ın 2016 yılı hedefleri ve projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada  “İstanbul’a değer katmak için kentsel dönüşümde de varız” düşüncesiyle yola çıktığımız İstanbul’da şuan Beşiktaş’taki kentsel dönüşüm ofisimizle hizmet veriyoruz. Yakın bir zamanda Anadolu yakasında Suadiye’de ikinci bir ofis açmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

 

Duygu Yıldırım, Proje geliştirme ekibinin yeni projeler üzerinde çalıştıklarını belirttiği açıklamasında İstanbul’da önümüzdeki süreçte kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Avrupa yakasının en güzide semtlerinden biri olan Beşiktaş’ta her biri 8 daireli 4 bloktan oluşan toplam 32 dairelik bir projenin planlama aşamasında olduğunu söyledi.

 

Açıklamasında yine Mecidiyeköy merkeze çok yakın seçkin bir bölgede 16 adet 45 metrekare 1+1, 30 adet 75 metrekare, 2+1 olmak üzere toplam 46 dairelik bir proje ve Suadiye’de 83 adet 105 metrekarelik 3+1, daireden oluşan bir projenin planlama aşamasında olduklarını aktaran Yıldırım, Suadiye’de Tren İstasyonu’nun yanı başında Bağdat Caddesi’nin üst kısmında bulunan Kentsel Dönüşüm projesinin tek bloktan oluşan butik bir rezidans projesi olduğunu, Bağdat Caddesi’ndeki konumuyla uyumlu olarak lüks ve modern bir konsepte sahip olacağını söyledi.

 

 

İstanbul’daki proje çalışmalarının yanı sıra Gaziantep’te Park Terra Projesinin 2. etabının temelini atmayı planladıklarını belirten Duygu yıldırım, “ayrıca bunlara ilave olarak Gaziantep’te Onkoloji Bölgesinde Park Riva’ya komşu olacak yeni bir projenin de hazırlığını yapmaktayız” şeklinde konuştu.