Hayallerinize Havadan Bakın!

Park inşaat Projelerinden ev sahibi olanların inşaat sürecini yakından takip edebileceği yeni bir uygulama daha hayata geçti. Park İnşaat müşterileri artık dairelerin yapım sürecini “parkinsaat.tv” üzerinden her ay güncellenmiş olarak takip edebilecekler.

Park inşaat konut projelerinde yenilikler yaparak müşterilerini memnun etmeye devam ediyor. Farklı projelerden daire alanların sürekli merak ettiği inşaatların yapım sürecini her ay güncellenmiş olarak farklı boyutlardan müşterilerine sunmayı hedefleyen Park inşaat projeleri kadar yenilikleri ile de adından söz ettiriyor.

 

 

 

Park inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, “Hayallerinize Havadan Bakın” düşüncesiyle yola çıktıkları proje ile ilgili “ daire sahipleri inşaatların son hallerini merak ediyordu. Onların bu taleplerini de göz önüne alarak yeni bir projeyi hayata geçirme kararı aldık. Projelerimizden ev sahibi olanlar inşaat süreçlerini iç- dış cepheden ve havadan çekilerek her ay güncellenecek fotoğraf ve videolardan takip edebilecekler” şeklinde konuştu.