Park İnşaat Ailesi Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

Park İnşaat bünyesinde çalışan tüm ofis ve şantiye çalışanları pazar günü burç park restaurant‘da düzenlen kahvaltıda bir araya geldi. Ofis ve şantiye çalışanları aileleri ile birlikte katıldıkları kahvaltıda iş hayatının stresinden uzaklaşıp bir arada olmanın keyfini yaşadılar.

 Park inşaat bünyesinde görev yapan ofis ve şantiye çalışanları burç park restaurant'ta Pazar günü düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Yoğun iş hayatı ve stresinden uzak nezih bir mekânda kahvaltı yapan Park İnşaat çalışanları bir arada bulunmanın keyfini yaşarken bol bol sohbet etme imkanı buldular.

 

 

Birlik beraberlik ve ekip ruhu ile çalışmaya önem veren Park inşaat yönetimi, çalışanlarını aileleriyle birlikte Pazar kahvaltısında buluşturdu. Şantiye ve ofis çalışanlarını bir araya getirerek tanışma ve kaynaşma ortamının sağlandığı kahvaltıda dostluk duygusu da pekiştirilmiş oldu.  

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Yıldırım, düzenlenen kahvaltı organizasyonu ile ilgili şunları söyledi. “Çalışanlarımızın moral ve motivasyonu bizim için çok önemli. Mesai saatleri içerisinde herkes işine odaklandığı için bir birimizle çok fazla vakit geçiremiyoruz. Ofis ve şantiye çalışanlarımız arasındaki iletişim bazen telefonla sınırlı kalıyor. Bu nedenle Park İnşaat ailesini kahvaltıda bir araya getirme düşüncemizi gerçekleştirdik. Çok da güzel olduğuna şahit olduk. Çalışanlarımız birbirlerini tanıma ve sohbet etme imkanı buldular. Eminim bu onların iş konusundaki motivasyonlarını da olumlu etkileyecektir. Fırsat buldukça bu tür etkinliklere devam etmeyi düşünüyoruz”