Beşiktaş Kentsel Dönüşüm Ofisimiz Hizmetinizde!

 

Park inşaat vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek amacıyla İstanbul Beşiktaş’ta kentsel dönüşüm ofisi açtı. Yeni açılan ofiste vatandaşların kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirilmesi hedefleniyor.

 

İstanbul’un Beşiktaş semtinde açılan kentsel dönüşüm ofisinde, Park İnşaat’ın uzman kadrosu vatandaşların kentsel dönüşüm hakkında merak ettikleri soruları yanıtlıyor ve Park İnşaat’ın kentsel dönüşüm alanındaki vizyonunu vatandaşlara aktarıyor.

 

“İstanbul’a değer katmak için kentsel dönüşümde de varız” sloganı ile kentsel dönüşüm projelerine giren Park İnşaat, bu alandaki çalışmalarına hız verdi. Çalışmaları daha etkin şekilde yürütmek için Avrupa yakasında Beşiktaş’ta açılan ofisin ardından Anadolu yakasında da Suadiye’de ikinci bir ofis daha açılacak.

 

 

Park İnşaat Proje Geliştirme Müdürü Duygu Yıldırım, yeni açılan Kentsel dönüşüm ofisi ile ilgili yaptığı açıklamada daire sahipleri ve vatandaşların kentsel dönüşüm konusunda sorularını cevaplamak ve halkı kentsel dönüşüm konusunda bilinçlendirmek üzere böyle bir ofisi hizmete açtıklarını söyledi. Yıldırım, “ofisimizde çalışan uzman ekibimiz, vatandaşlarımızın kentsel dönüşüm süreci hakkında merak ettiği soruları yanıtlıyor, başvuruları değerlendiriyor ve Park İnşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlarımıza aktarıyor. Ofisimizde yapılan Görüşmeler neticesinde vatandaşların beklenti ve talepleri de dikkate alınarak değerlendirme yapılıyor. Bu sayede mülk sahiplerinin de beklentilerini maksimum düzeyde karşılayacak projeler ortaya çıkıyor” şeklinde konuştu.

Duygu Yıldırım, Avrupa Yakasında Beşiktaş’ta açılan ofisin ardından Anadolu yakasında da Suadiye’de ikinci bir kentsel dönüşüm ofisinin çok yakında hizmete gireceğini sözlerine ekledi.

 

Beşiktaş Kentsel Dönüşüm Ofisi

Dikilitaş Mah. Emirhan Cad. No.2 Beşiktaş  İSTANBUL

(0212) 321 99 77 

[email protected]

 

Çalışma Saatleri

Haftaiçi:   09:00 – 18:00
Cumartesi: 10:00 – 16:00