Park İnşaat Off-Road Yarışlarına Sponsor Oldu

Gaziantep Off-Road Kulübü tarafından Osmangazi Mahallesi'nde yaptırılan özel parkurda ilk defa Off-Road yarışları düzenlendi. Gaziantep’in gözde konut üreticisi Park İnşaat organizasyona sponsor olarak destek verdi.

 

16 ilden 42 sürücünün katıldığı yarışmada özel donanımlı araçlar motor hacimlerine göre ayrılan 4 kategoride mücadele etti. Çamur çukurları ve dik rampaların yer aldığı parkurda araçların sınırlarını zorlayan sürücüler izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşattı.18-19 Ekim tarihleri arasında yapılan yarışlar öncesinde pilotlar kentin tarihi ve kültürel mekânlarında tur attılar. Prime Mall alışveriş merkezi arkasındaki alanda özel olarak hazırlanan parkur S1, S2, S3 ve S4 olarak ayrılan kategorilerde pilotların mücadelesine sahne olurken kıran kırana geçen yarışlar seyircilere keyifli dakikalar yaşattı.

Gaziantep’te ilk defa düzenlenen ve büyük ilgi gören organizasyona Park İnşaat’ta sponsor olarak destek verdi. Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, ilk defa düzenlenen bu organizasyona destek vermekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Off-Road yarışlarının kentin tanıtımı açısından da önem taşıdığını kaydetti. Yıldırım yaptığı açıklamada “Gaziantep’te görmeye pek alışık olmadığımız bu tür organizasyonlar şehrin vizyonuna da katkı sağlamaktadır. Bu tür aktiviteler Gaziantep’i sadece mutfağı ile gündeme gelen bir kent olmaktan çıkarıp, sportif, kültürel ve sanatsal açıdan da farklı bir kulvara taşıyacaktır. Bizler Park İnşaat ailesi olarak her zaman bu konuda üstümüze düşen görevi yerine getirmenin gayreti içinde olacağız.” Şeklinde konuştu.

Gaziantep Off-Road Kulübü Başkanı Mustafa Erdoğan ise, renkli görüntülere sahne olan yarışmayı geleneksel hale getireceklerini ifade ederek, “gelecek yıllarda daha kapsamlı bir şampiyona düzenlemeyi planlıyoruz, bu yılki şampiyonamıza 16 ilden 42 sporcu katıldı. Zorlu bir parkurda 4 ayrı kategoride gerçekleştirdiğimiz yarışmalar çok heyecanlı geçti" dedi.

Yarışma sonrasında her kategoride dereceye giren sürücülere çeşitli hediyeler verildi.