Yeni Radyo Jinglemız Beğeni topladı

Park İnşaat radyolarda ve sesli mecralarda kullanmak üzere hazırlattığı yeni jıngle beğeni topladı.  

İnşaat sektöründe projeleri kadar pazarlama ve satış çalışmalarında hayata geçirdiği yenilikleriyle de konuşulan Park İnşaat’ın yeni radyo jıngle’i beğeni topladı. Park İnşaatın sesli yüzü olmaya hazırlanan jıngle’ın kısa bir süre içinde radyo dinleyicileri ile buluşması hedefleniyor.

 

Park inşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Çelik, yeni radyo jıngle’nın hazırlanması ile ilgili yaptığı açıklamada reklamın kullandığı iletişim biçimlerinin gün geçtikçe değiştiğini ve çeşitlendiğini söyledi. Alper Çelik, “hem görsel hem işitsel hem de algılara hitap eden reklamlar insanların dikkatini çekmeyi başarıyor” diyerek reklam jıngle’larının güçlü etki bırakan iletişim yöntemlerinden birisi olduğuna dikkat çekti.

Park İnşaat olarak iletişim teknolojilerini yakından takip ettiklerini ve kendilerini güncellediklerini dile getiren Pazarlama ve Satış Müdürü Çelik şunları söyedi: “ Park İnşaat satış ve Pazarlama ekibi olarak hedef kitlelerimize ulaşmak için değişik iletişim kanallarını kullanmaktayız. Yazılı ve görsel medya ile birlikte sesli mecralarda da yer almak tanıtım ve duyurularımızı daha geniş kitlelere ulaştırmak adına avantaj sağlayacaktır diye düşünüyorum.