Park İnşaat Başarılı Öğrencileri Ödüllendirdi.

Park İnşaat başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. 2014-2015 eğitim öğretim yılı ilk döneminin sonunda başarı gösteren öğrencilere bir sürpriz de Park İnşaat’tan geldi. Park İnşaat merkez ofisinde ağırlanan başarılı öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

 

Başarıyı karşılıksız bırakmayan Park İnşaat çalışanlarının çocuklarını da karne günün de yalnız bırakmadı ve karne sevincini paylaştı. 2014-2015 eğitim öğretim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamlayan çocukları misafir eden Park İnşaat düzenlediği aktivite ile onlara güzel bir gün yaşattı. Aktivite kapsamında öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken çocuklar da gönüllerince bir gün yaşamanın keyfini çıkardı. Anne babalarının çalıştığı yeri tanıma imkanı bulan çocuklar birlikte resimler yaparak güzel zaman geçirdiler.

 

Park inşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Çelik yaptığı açıklamada, “çalışanlarımızın ve birinci derece yakınlarının başarılı çocuklarını burada ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Eğitim hayatlarında başarılı bir dönemi daha geride bıraktılar. Ebeveynler olarak bizlerin çalışma ortamlarını merak ediyorlardı bugün onları ağırlayarak hem çalışma ortamlarımızı gezdirdik hem de birlikte güzel vakit geçirdik. Başarının teşvik edilmesi ve karne sevinçlerini paylaşmak adına böyle bir aktivite düzenledik. Kendilerini tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.

Park inşaat çalışanları ise düzenlenen aktiviteden memnun olurken, çocuklarını böyle bir günde yalnız bırakmayan yöneticilere teşekkür ettiler.