Matbaacılar Sanayi Sitesi Tam Zamanında Teslim Edildi

Konut Projelerinde olduğu gibi sanayi projelerinde de tecrübesini konuşturan Park İnşaat,  Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi Sitesini tam zamanında bitirerek teslimini gerçekleştirdi.  

Matbaacılara Modern Tesis

Konut projelerinde yılların tecrübesine sahip olan Park İnşaat sanayi projeleri yapımında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Sektörel yapılanma amacı ile tüm temsilcilerini bir araya toplamayı planlayan Gaziantep Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi’ne çözüm ortaklığı yapan Park İnşaat’ın müteahhitliğini üstlendiği “Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi” kaba inşaatı tamamlanarak tam zamanında teslim edildi.   

Türkiye'nin en hızlı gelişen ticaret merkezlerinden biri olan Gaziantep; sektörel yapılanmada bölgeye öncülük yapan bir sanayi şehri olamaya devam ediyor. Yapılanmanın önemini kavrayan bölge esnafı ve bu esnafın bağlı bulunduğu sivil toplum kuruluşları sektörün tüm temsilcilerini bir araya toplayarak iş yerlerini site haline getiriyor. Hayata geçirdiği birbirinden seçkin projeleriyle adından söz ettiren Park İnşaat bu durumdan doğan ihtiyaçlara çözüm ortağı olamaya devam ediyor. Yeni bir yapılanma içerisine giren matbaacılık sektörünün ihtiyacına cevap vermek üzere inşa edilen “Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi” Park İnşaat’ın sanayi alanındaki yapı projelerinden birisini oluşturuyor.

2012 yılı ocak ayında yapımına başlanan Matbaacılar Sanayi Sitesi; toplam 70.000 metre karelik alan üzerine inşa edildi. 220 adet işyeri bulunan sitede her işyeri 3 katlı olup, matbaacılık sektörünün tüm gereksinimleri dikkate alınarak tasarlandı.

Park İnşaatın her projesinde olduğu gibi matbaacılar sanayi sitesi yapımında da en son inşaat teknolojilerinden faydalanıldı. Bunun sonucu olarak matbaacılar sanayi sitesi, yüksek imalat kalitesiyle sektörün cazibe merkezi olacak gibi görünüyor.

Çağdaş Matbaacılar Kooperatifi Başkanı Ökkeş Sönmezoğlu, sitenin kaba inşaatının teslim edilmesiyle ilgili Park İnşaat’a teşekkür etti. Sönmezoğlu, sitemizin kaba inşaatı için çözüm ortaklığı yaptığımız Park İnşaat, söz verdiği tarihte ve eksiksiz olarak inşaatı tamamlayıp teslim etti. Kurumsal bir firma ile işbirliğinin avantajını görmüş olduk. Projemize verdikleri destekten ötürü kendilerine ve tüm Park inşaat çalışanlarına teşekkür ediyorum” diyerek duygularını dile getirdi.