İmo Şube Başkanı Meriç'ten Park İnşaata Ziyaret

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

İnşaat mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Melih Meriç, Park İnşaat ailesine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Park inşaat yönetim Kurulu üyeleri Yunus Emre Yıldırım, Ahmet Gökhan Soydinç,  Şantiyeler Genel Koordinatörü Cem Örnek ile Finans ve Muhasebe Müdürü Taner Ural’da hazır bulundu.

Samimi bir ortamda geçen ziyarette inşaat sektörünün sıkıntıları masaya yatırılırken çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Park inşaat yetkilileri; İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç'le üyelerin sorunlarını çözme konusunda nasıl katkı sağlayabileceklerini konuştu.

Park İnşaatın köklü ve kurumsal yapısından övgüyle bahseden Meriç, oda üyesi çok sayıda mühendisi istihdam eden Park inşaatın başarılı projelere imza attığını söyledi. Meriç açıklamasında sektöre yön veren kuruluşlar arasında Projeleri kadar sosyal çalışmalarından dolayı da Park inşaatın öncü rol üstlendiğinin altını çizdi.

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç ise İMO Şube Başkanı Meriç’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yaşanabilir modern mekânların şehrimize kazandırılması için kurumlar arasındaki işbirliğinin önemli olduğunu söyledi. Soydinç sözlerini şöyle sürdürdü:

“Park İnşaat olarak sorumluluğumuzun bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşaat sektöründe kalitenin arttırılması, depreme dayanıklı modern konutlar ve yaşam alanları üretilmesi konusunda her projemizde çıtayı bir adım daha yükselterek, çalışmalarımıza yön veriyoruz. Elbette bu hedefleri gerçekleştirme noktasında kurumlar arasındaki mutabakat ve iş birliğinin önemli olduğuna inanıyoruz. Bu vesile ile Şube Başkanımız Sayın Melih Meriç’e nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.