Park İnşaat Projeleri BBC WORLD belgeselinde.

İnşaat sektörünün parlayan yıldızı Park İnşaat hayata geçirdiği projelerle adından söz ettirmeye devam ediyor. Park İnşaat’ın ses getiren projelerinden Soydinç Plaza Projesi İngiliz televizyon kanalı BBC WORLD’de yayınlanan Gaziantep belgeseline konu oldu.

İngiliz televizyon kanalı BBC’de yayınlanan belgeselde tarihi, kültürü, dünyaca ünlü mutfağı geçmişi ve gelişen yüzü ile Gaziantep’in tanıtımı yapılırken, Park inşaat imzasıyla hayata geçirilen Soydinç Plaza projesi de, sunucu Leo Johnson tarafından Gaziantep’in modern mimarisine örnek olarak dünyaya tanıtıldı.  

Park inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, BBC’de yayınlanan belgeselde gelişen Gaziantep’in modern mimarisine örnek gösterilmenin kendileri için gurur verici bir gelişme olduğunu ifade ederek “Park İnşaat olarak Gaziantep Halkına yakışır, modern konut projeleri üretmeye ve çağdaş yaşam alanları sunmaya devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu. Soydinç, BBC televizyonunun farklı yönleri ile Gaziantep’i ele aldığı belgeselde kentin modern yüzünün de yansıtıldığını özgün mimarisi ve modern çizgisiyle de Soydinç plaza projesinden övgüyle bahsedildiğini sözlerine ekledi.