Park İnşaat'tan Amatör Spor Kulüplerine Destek

PARK İNŞAAT’TAN AMATÖR SPORCULARA DESTEK…

Park İnşaat, amatör spor kulüplerine destek vermeye devam ediyor. Konut sektörünün yıldızı Park İnşaat, 1. Amatör Ligde mücadele eden Gençlerbirliği Karşıyakaspor’a sponsor oldu.

İnşaat sektöründe birbiri ardına hayata geçirdiği konsept projelerle adını geniş kitlelere duyuran Park İnşaat, bir yandan da spora ve sosyal aktivitelere de destek vermeye devam ediyor. Gaziantep’te sporun gelişmesine katkı sağlamak için amatör Spor kulüplerine ayrı bir önem veren Park inşaat, 1. Amatör ligde top koşturan Gençlerbirliği Karşıyakaspor’a sponsor oldu.

 

Sponsorluk kapsamında takıma forma ve ekipman desteği sağlandı. Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Soydinç, Gaziantep’te amatör spor kulüplerinin desteklenmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi:

 “Gaziantep sanayisiyle, kültürüyle, tarihi ve turizm değerleriyle önemli bir şehir. Spor kulüpleri şehirlerin farklı bir yüzünü ortaya koyuyor. Hatta öyle şehirler var ki ve bunlar kulüpleri ile o kadar özdeşleşmiş ki şehirlerin tanıtımına da katma değer sağlıyorlar. Bizler Park İnşaat ailesi olarak amatör kulüplerimize destek vermeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki Gaziantep dünyaca ünlü mutfağı kadar spordaki başarıları ile de konuşulsun. Bu şehrin adıyla birden fazla takım liglerde top koştursun. Çünkü takımların spordaki başarısı aynı zamanda şehrin başarısı demektir.