Boyut Atlatan Tanıtım Filmi

YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLARLA TEKNOLOJİK GELİŞMELERİ YAKINDAN TAKİP EDEREK UYGULAMAYA ALAN PARK İNŞAAT’TAN GERÇEK 3 BOYUTLU TANITIM FİLMİ. GERÇEGİ BİRE BİR YAŞATACAK ŞEKİLDE TASARLANAN TANITIM FİLMLERİ, DAHA PROJE İNŞAATI TAMAMLANMADAN PROJELERİN TÜM ATMOSFERİNİN YAŞANMASINA OLANAK TANIYOR.

 

 

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Park İnşaat, konut projelerinin her aşamasında en son teknolojiyi müşterileri ile buluşturmaya devam ediyor. 

Tanıtım filmleri; gerçek 3 Boyut deneyimini sunacak şekilde tasarlandı. Filmler inşaa süreci başlamadan önce kullanıcı ve yatırımcıyı geleceğe taşıyarak, teslim sonrası onları nasıl bir hayatın beklediğini birebir izleme fırsatı veriyor.

Projelerdeki kat planları, lobiler, sosyal yaşam alanları gibi tüm unsurlar filmlerde tamamen 3 Boyutlu olarak yaşatılıyor. Konut Projeleri Tanıtım Merkezleri’nde konut alıcılarıyla buluşan 3 Boyutlu Tanıtım Filmleri ile inşaat sektöründe bu tekniğin öncülüğünü yapan Park İnşaat yakın dönemde lansmanını yaptığı tüm projelerde aynı şekilde 3 Boyutlu filmler hazırlayarak projelerini tüketicilerine daha gerçekçi bir ortamda tanıtacak. Böylece Park İnşaat müşterilerine projelerindeki kaliteyi farklı bir boyutta tanıtacak.