Park İnşaat Yatırımcısını Sevindirdi

Park İnşaat tarafından gerçekleştirilen inşaat projeleri yalnızca yaşam alanlarında yüksek standartlar arayanların değil aynı zamanda yatırımcıların da gözdesi...

"Kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak" misyonu ile proje geliştiren Park İnşaat, çağdaş yerleşim merkezi arayan tüketicinin ilk tercih ettiği markalardan biri... Özgün mimari çizgiye ve çağdaş donatı alanlarına sahip, kentin gelecek vaat eden semtlerinde konumlanmış Park İnşaat Projeleri, bugüne kadar yüzlerce aileyi yüksek yaşam standartları ile tanıştırdı.

Ulaşılabilir fiyatlar ile satışa sunulan Park İnşaat Projeleri aynı zamanda yatırımcıya da önemli getiriler sağlıyor: 2011 Kasım ayında satışa sunulan Park Teras  projesinde 120 m2 2+1 dairenin değer artışı Temmuz 2013 itibariyle %48. 140 m2 3+1 dairenin metre kare fiyatı ise %49 arttı.

Enflasyonun tek haneli rakamlarla seyrettiği göz önünde bulundurulduğunda, bu artış yatırımcıya hiçbir alanda kazanamayacağı bir getiri sağladı.

Park İnşaat projelerinin kısa zamanda büyük prim yapmasının bir diğer nedeni de lokasyonuna verilen önem.Park Zirve,Soydinç Plaza,Park Tersa,Park Vista gibi inşaatı hızla devam eden Park İnşaat projeleri Gaziantepin  en gözde semtleri olan Karataş ve İbrahimli’de yer alıyor.

Çok yakında satışına başlanacak Park Riva projesi ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek yeni projeler ile Park İnşaat, yatırımcılar için kârlı bir tercih olmaya devam edecek.