GFK Park İnşaat Sponsorluğunda Türkiye Birncisi Oldu

Antalya'da düzenlenen Kulüp, Dernek, Kurum ve Kuruluşlar arası Türk Halk Müziği finalinde Gaziantep Folklor Kulübü (GFK) iki kategoride Türkiye birincisi oldu.

Yarışmaya Park İnşaat sponsorluğunda, büyükler ve gençler kategorisinde altı dalda katılan GFK, iki Türkiye birinciliği, bir Türkiye ikinciliği ve birde Türkiye üçüncülüğü kazandı. 

Ezgi Öztürk ve Erdal Taze, Türkiye birincisi olurken Ersin Yıldırımer Türkiye ikinciliğini, Fatma İmirgi ise Türkiye üçüncülüğünü Gaziantep'e taşıdılar. GFK Müzik Direktörü Adil Çete, “Türkiye finalinde Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ettik ve Gaziantep'e önemli başarılar kazandırdık. Hedefimiz, önümüzdeki yıllarda Türk Halk Müziğini tüm gençlerimize sevdirmek için var gücümüzle çalışmak” diye konuştu.

Sponsor olarak yarışmaya destek veren Park İnşaat firması adına yönetim kurulu üyesi Emre Yıldırım da, “Gaziantep'e yakışır bir şekilde dereceler alan Gaziantep Folklor Kulübü'nün başarılarının devamını dilerim. Katıldıkları her alanda başarılar elde eden ve yöremizi en iyi şekilde temsil eden Gaziantep Folklor Kulübü'ne sponsorluk desteğimiz artarak devam edecek“ diye konuştu.

Gaziantep Folklor Kulübü Başkanı M. Burak Anlar ise, “Türkiye'nin dört bir tarafından gelen yaklaşık 20 kurumla birincilik mücadelesi verdik. 2010 yılını Türkiye Şampiyonluğuyla kapatmanın onurunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.