Park İnşaat Antep Fıstığı Filmine Sponsor Oldu

İnşaat Sektörünün yıldızı Park İnşaat, konut projelerinin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlere de destek vermeye devam ediyor. Park İnşaat, Gaziantep’te çekimlerine başlanan ve Yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın yaptığı, başrollerini ise İvana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt'un paylaştığı "Antep Fıstığı" filimine  sponsor oldu.

Türkiye’de önemli projelere imza atmaya devam eden Park İnşaat, sosyal ve kültürel projelere de destek vererek Gaziantep’in tanıtımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Yönetmenliğini Oğuz Yalçın’ın yaptığı, Başrollerini İvana Sert, Orhan Uslu ve İlker Kurt’un paylaştığı “Antep Fıstığı” filminin çekimleri Gaziantep’te başladı.

 

Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emre Yıldırım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Gaziantep’in tanıtımına katkı sağlayacak bu önemli projeye destek vermekten mutluluk duyduklarını belirterek, “Sanayisi, mutfağı, tarihi zenginlikleri, sosyal ve kültürel yapısı, doğal güzellikleri ve insanlarının çalışkanlığı ile öne çıkan şehrimizin tanıtımı açısından bu projeyi çok değerli buluyorum. Senaryosu, oyuncuları, teknik ekibiyle güzel bir film olacağına inanıyor ve bu projenin diğer kültür ve sanat çalışmalarına öncülük edeceğini düşünüyorum. Park İnşaat ailesi olarak Antep Fıstığı filminin hayırlı olmasını diliyor, set ekibine başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

Yönetmen Oğuz Yılmaz: "Antepfıstığı Gönül İşi Oldu"

Filmin Yönetmenliğini yapan Oğuz Yılmaz “Bu film benim için bir gönül işi oldu. Ben de Antep'e gönül verdim. Antep'in değerleri, anlatmakla bitmez. Kendim de bir karar aldım, Antep'te birkaç belgesel yapacağım." İfadelerini kullandı.

 

İvana Sert: "Bu filmde Bambaşka bir İvana var"

Antep Fıstığı filminin başrol oyuncusu İvana Sert “Bu filmde bambaşka bir İvana Sert var. Daha sade, masum bir İvana karşınıza çıkacak. Ekibimiz muhteşem. Bizden beklenileni inşallah karşılayabiliriz. Çok Güzel bir film olacağına inanıyorum” dedi.

Senaryosunu Orhan Uslu'nun yazdığı filmde, Almanya’da doğup büyüyen ve dedesinden kalan mirası almak için Gaziantep’e gelen "Simge"nin (İvana Sert) başına gelen komik olaylar anlatılacak.