Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı'dan Park İnşaat'a Ziyaret

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı Park İnşaat Frankfurt satış ofisine nezaket ziyaretinde bulundu.

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Park İnşaat ailesine nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Park inşaat Avrupa satış ve pazarlama müdürü Mehmet Sarı ve Park İnşaat Frankfurt Satış temsilcisi Mehmet Dörtkaş’da  hazır bulundu.

 

 

Samimi bir ortamda geçen ziyarette

Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı, Türk firmalarını Avrupa’da görmekten memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Karartı; Türk firmalarının Avrupa’da ofis açıp  iş yapmalarının kendilerini gururlandırdığını, Türkiye’nin ismini Almanya ve Avrupa’da duyurduklarını söyledi. Frankfurt’ta ofis açan  Türk firmalarını ve sektör temsilcilerini ziyaret edip  fikir alışverişinde bulunmanın faydalarına da değinen  Karartı, "Bu hem teşvik edici oluyor hem de bir araya gelerek sorunları dinliyoruz" dedi. Park İnşaat’ı Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen gurbetçilerimiz için yapmış olduğu çalışmalardan dolayı tebrik eden Karartı, diğer gayrimenkul şirketlerinin Park İnşaat'ı örnek olması gerektiğini belirterek “Park İnşaat'ın yeni satış ofisinin hayırlı olmasını diliyorum ve tüm park inşaat çalışanlarına ve  yöneticilerine başarılar diliyorum”   dedi.

Park İnşaat Avrupa Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Sarı Frankfurt Başkonsolosu Burak Karartı’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Küresel bir marka olmak için var gücüyle çalışan park inşaatın Türkiye'den gayrimenkul almak isteyen gurbetçilerimize daha iyi hizmet verebilmek için Avrupa’daki yatırımlarını hızlandırdığını belirtti. Mehmet Sarı; “Yıllarca ülke ekonomisine gece gündüz demeden alın teri dökerek kazandıkları dövizlerle katkı sunan bu insanlarımız için biz de bir şeyler yapmak zorundayız. Biz de Almanya’nın Münih ve Frankfurt kentlerinde ofis açarak, hayatlarının en güzel zamanlarını memleketlerinde yaşayacakları, Avrupa’da yaşadıkları gibi sosyal yaşam alanları olan kaliteli ve yenilikçi konut projelerimizi hiçbir aracı olmadan bire bir ayaklarına giderek anlatıyoruz. Bu da bizim onlara olan borcumuzu bir nebze de olsa ödemenin yoludur” dedi.