Projelerimiz Temel'den Teslime Kadar YSO Sigorta Güvencesinde

Hayata geçirdiği Projeleri ile fark oluşturan Park İnşaat, YSO Kurumsal Sigorta ile yaptığı anlaşma kapsamında inşaatın temel kazısından başlayan ve daire teslimi sonrasına uzanan bir süreçte müşterilerinin beklentilerini güvence altına alıyor.

 

İnşaat ve Sigortacılık konusunda duayen iki firma yaptıkları işbirliği ile müşterilere inşaatın temel kazısından başlayıp dairelerin teslim sonrasına uzanan süreçte ve geniş bir yelpazede güvence ve çözüm desteği sunuyor. Park İnşaat ve YSO Kurumsal Sigorta arasındaki işbirliği kapsamında Park İnşaat projeleri, ilk kazma vurulduğu günden itibaren oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı YSO Sigortanın güvencesi altına giriyor. İnşaat sürecinde karşılaşılabilecek, deprem, çökme, inşaatta kullanılan malzemelerden doğabilecek sıkıntılar, sel ve su baskını, art niyetli hareketler, fırtına, yangın, ve diğer tüm riskler YSO Sigorta güvencesiyle teminat altına alınıyor.

YSO Sigorta yetkilisi Özgür Oğuz konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Park İnşaat ve YSO Kurumsal Sigorta’nın tecrübeli ekibiyle beraber Park İnşaatın tüm projelerini ilk kazmanın vurulduğu günden projenin teslim edilmesine kadar tüm risklere karşı sigortalamaktayız. Şirketimizin 34 yıllık tecrübesiyle hazırlanan bu poliçelerle park inşaatın şantiyelerinde meydana gelebilecek olası tüm riskler şirketimizin güvencesi altına alınmaktadır” ifadelerini kullandı.

Oğuz Deprem, inşaatın çökmesi, inşaatta kullanılan malzemelerden doğabilecek sıkıntılar, sel baskını, art niyetli hareketler, fırtına, yangın ve diğer tüm risklerin teminat altına alındığını söyledi.

Park Avantaj Sistemi ile Daire Teslimi Sonrası Güvence Devam Ediyor

YSO sigorta Yetkilisi Özgür Oğuz “Ayrıca Park İnşaata özel olarak üretilen çözümlerimizden olan Park Avantaj Sistemiyle daireler müşterilere teslim edildikten sonra da güvencemiz devam etmektedir” diyerek Park avantaj sisteminin teminat kapsamına giren maddeleri ise şu şekilde sıraladı:

AYRICALIKLARIMIZ VE TEMİNATLARIMIZ;

İzolasyon eksikliği klozu: Binanızın izolasyon eksikliği nedeniyle dış cepheden evinize sızan yağmur ve kar sularının vereceği her türlü zararlar teminat kapsamındadır.

Aile destek sigortası: Konutta yaşayan aile bireylerinin karşılaşabilecekleri çeşitli risklere karşı geniş bir güvence verilmektedir. Ayrıca; üçüncü kişilere karşı ve gasp, kapkaç, yankesicilik sonucu uğranacak zararlarda teminat altındadır.

Makine kırılması teminatı: Konutunuz da bulunan; jeneratör, trafo, asansör, kazan dairesi ekipmanları ile havuz tesisatında herhangi bir kaza sonucu oluşabilecek zararlar teminat altındadır.

Alternatif ikametgah değişikliği teminatı: Poliçede yer alan risklerin gerçekleşmesi durumunda binanızın oturulmaz hale gelmesinden dolayı ikametgah değiştirmek zorunda kalınırsa taşınma masrafları limitler dahilinde karşılanacaktır.

Çilingir hizmeti: Yılda 3 kez 7/24 çilingir hizmeti verilmektedir.

Cam teminatı: Camların yılda 3 kez değişim teminatı vardır.

Mini onarım teminatı: Konutunuzda oluşacak 1 cm den fazla; lekeler, sert zeminler, delinmeler vb. durumların teminatını kapsar.

Sıhhı tesisat hizmeti: Su/sıhhi tesisat tamiri yılda 3 kez

Elektrik tesisatı arızaları yılda 3 kez

Doktor ve ambulans gönderilmesi yılda 3 kez

Uzman hemşire ve refakatçi yılda 3 kez sağlanır

Evde meydana gelen bir hasar nedeniyle yapılması gerekecek seyahat masrafları

Sınırsız tıbbi danışmanlık hizmeti

Sınırsız hukuki danışmanlık hizmeti

Sınırsız profesyonel ev hizmetleri organizasyonu ( parti, kutlama vb... )