Müşteri İlişkileri

 

Park İnşaat projelerini ziyaret eden ya da Park İnşaat internet sitesindeki formu dolduran herkes, Park İnşaat Müşteri İlişkileri biriminin hizmetlerinden düzenli olarak yararlanmaya başlamaktadır.Park İnşaat'ta internet aracılığıyla ulaşarak ön talep formu dolduran ya da soru yöneltenlere 24 saat içinde cevap verilmektedir. Park İnşaat satış ofislerini ziyaret edenler ise, sıcak bir ön karşılamadan sonra derhal satış temsilcilerine yönlendirilmektedirler. Park İnşaat müşterilerinin yararlandıkları bir diğer ayrıcalık ise satışa yeni çıkacak projelerden önceden haberdar olmaktır. Yaş, medeni durum, çocuk sayısı, meslek, aylık gelir gibi kriterlerle göre gruplara ayrılan müşteriler, bu veriler göz önünde bulundurularak kendilerine en uygun proje hakkında bilgilendirilirler. Bu müşterilerimize aynı zamanda avantajlı satış koşulları da sunulmaktadır.Böylece Park İnşaat müşterileri, pek çok seçenek arasından kendilerine en uygun daireyi seçebilmekte, üstelik özel fiyat ve ödeme fırsatlarından yararlanabilmektedirler.

Müşteri memnuniyetinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla sürekli iyileştirme çalışmaları yapmaktadır. Park İnşaat bu kapsamda geliştirdiği Müşteri İstek-Şikayet Sistemi ile Türkiye’de öncü bir firmadır. Müşterisini konut teslim aşamasında Park İnşaat Güvence Sistemine dahil eder ve müşteri isteklerini şeffaf, hızlı ve müşteri odakli çözmek için çalışmalar yürütür. Müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek ve müşteri beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak için müşteri odaklı bir yaklaşım benimsemiştir.

 

Şikayetin İletilmesi

Müşterilerimizin bize çeşitli etkileşim kanallarından ulaşması mümkündür. Şikayetler;

- 444 3 775n(prk) numaralı Çağrı Merkezinden,

- Web sitemizin Müşteri Hizmetleri bölümünde yer alan talep formu üzerinden iletilebilir.

Şikayetler farklı etkileşim kanallarından bize ulaşsa bile tek bir havuzda toplanır ve tek merkez tarafından sonuçlandırılır. Park İnşaat, şikayetlerin iletilebilmesi ve kayıt altına alınması için tüm kanallarda gerekli altyapıyı kurmuştur ve sürekli iyileştirmektedir.

 

Şikayetin Kayıt Altına Alınması

Tüm Müşteri İstek-Şikayetleri kayıt altına alınmakta ve değerlendirilmektedir. Şikayetlerin kayıt altına alındığına dair müşterilerimize e-posta ile bilgi verilir ve şikayet takip numarası gönderilir. Bu numara ile müşterilerimiz isterlerse şikayetlerinin statülerini takip edebilirler.

 

Şikayetin Değerlendirilmesi ve Bilgilendirme

Şikayetler, konusunda uzman çalışanlarımız tarafından çözülür. Amacımız, şikayetlerin hemen çözümlenmesidir. Detaylı araştırma gerektiren şikayetler yetki sınırları çerçevesinde ve konusuna göre uzman çalışanlardan oluşan ilgili gruplara yönlendirilir ve sonuçlandırılır. Bu tip durumlarda müşterilere öngörülen çözüm süresi ve başvurularının nasıl takip edilebileceği ile ilgili bilgi verilir.

 

Sonuçlandırma ve Yanıtlama

Müşteri şikayetlerinin mümkün olan en hızlı şekilde sonuçlandırılması şirketimizin ilk önceliğidir. Her müşteri talebi, şikayet yönetimi sürecimize göre adil, tarafsız ve standart bir şekilde değerlendirilerek sonuçlandırılır.

 

Sürekli İyileştirme

Park İnşaat İstek-Şikayet yönetim süreci ve hizmet kalitesi, temel performans göstergeleri doğrultusunda sürekli gözden geçirilerek iyileştirilir. Şikayetlerin tekrar etmesini önlemek amacıyla düzeltici ve önleyici faaliyetler belirlenerek süreçler sürekli revize edilir.