Turizm Yatırımları

Park İnşaat, turizm yatırım ve işletmecilik alanındaki faaliyetlerine 2000 yılında kurulan Karadoğan Turizm İşletmeleri A.Ş. ile başlamıştır. Karadoğan Turizm A.Ş bünyesinde yer alan Club Hotel Sunbel otelcilik alanında hizmet sunmaktadır.

Club Hotel Sunbel

Club Hotel Sunbel, kurulduğu 1990 yılından bu yana müşteri odaklı yaklaşımı, geniş hizmet yelpazesi, konforu ve kalitesiyle Antalya Beldibi bölgesinin güzide işletmelerinden biridir.  Karadoğan Turizm İşletmeleri A.Ş.’ye ait Club Hotel Sunbel 5500 m2;  lik alanda kurulmuş olup,  2000, 2009, 2019 yıllarında yapılan geniş çaplı yenilemelerle turizm sektörüne hizmete devam etmektedir. Antalya şehir merkezine 30 km, Kemer şehir merkezine 15 km,  Antalya Havalimanına 45 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Club Hotel Sunbel;  Akdeniz 'in mavi sularına açılan özel kumsalı,  sakin ortamı,  tropik bahçesi, havuz alanı,  ağaçlarla çevrili doğal güzellikleriyle, misafirlerine evlerindeki rahat ve konforu yaşatan, all inclusive konsepti ile konuklarını ağırlayan özgün ve seçkin bir tatil merkezidir. Spa ve Sağlık Merkezinin son derece sakin, rahatlatıcı egzotik ortamında bedeninizi ve zihninizi özel terapilerimizle canlandırabilir,  vücudunuzdaki tüm gerilim ve negatif enerjiden arınabilirsiniz.

2019 yılında yurt dışında “tripadvisor.com”, “holidaycheck.com” gibi turizm sektörünün güvenilir anket sitelerinden ve  Rusya'da otel değerlendirmelerinin yapıldığı ve turistlerin otel seçiminde belirleyici rol oynayan iki ayrı internet sitesinde 5 üzerinden ortalama 4,6 puan alarak kalitesini bir kez daha ortaya koymuş misafir memnuniyeti alanında bir çok ödül kazanmıştır. Club  Hotel Sunbel tüm bu ödüllerin yanı sıra, her yıl tekrarlanan denetimlerdeki başarısıyla HACCP kalite güvence belgelerini ve Mavi Bayrak ödüllerini almaya hak kazanmaktadır.

 

 

ODALAR

Toplam 136 oda 

132 Standart - 3 Suit - 1 Engelli Odası Tüm odalar balkonlu, seramik kaplı, minibar, ulusal ve uluslararası uydu yayınlı TV, müzik yayını, direk telefon, özel banyo malzemeleri, saç kurutma makinesi, küvetli veya duşlu banyo, split klima, emanet kasası mevcuttur. Günlük oda temizliği ve havlu değişimi ayrıca haftanın belirli günlerinde de nevresim değişimi yapılmaktadır.

Standart Oda 21 m2; - 30 m2; (banyo, balkon dâhil) genişliğinde, küvetli veya duşlu banyolu, modern dekorasyon ile tasarlanmış odalardır. Bu kategoride Sigara içilmeyen odalarımızda misafirlerimizin tercihlerine sunulmuştur.

Suit Oda 45 m2;  (banyo, balkon dahil) genişliğinde olup, ebeveyn yatak odası french  bed, küvetli  banyo,  diğer  oda da  oturma grubu veya  twin yataktan oluşmaktadır. Odada tek banyo mevcuttur. 

Engelli Odası 28 m2;  (banyo, balkon dâhil) genişliğinde bedensel engelli misafirlerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği mevcut odalar,  tüm otel ünitelerine asansör ile ulaşımı kolaylıkla sağlamaktadır.