Üzerinde Yükseldiğimiz Değerler

Park İnşaat, köklü geçmişinden aldığı güçle:

Yenilikçilik, Özdisiplin, Müşteri odaklılık, Sosyal sorumluluk, Sürekli gelişim, Güvenilirlik

Temelleri üstünde yükselen çalışma anlayışını koruyarak, her gün yeni hedeflere doğru yol alıyor. Soydinç Grup çatısı altında faaliyet gösteren Park İnşaat, bugün başta inşaat sektörü olmak üzere, Enerji Sektöründen Türizm Sektörüne, toplam üç ayrı sektörde, 9 ayrı firma ile pek çok alanda hizmet veren bir şirketler topluluğunun doğmasını sağlamıştır. Park İnşaat imzalı her yeni proje, ‘’kente kimlik katan yaşam alanları kazandırmak’’ misyonu çerçevesinde oluşturulur ve her biri kentsel dokuya yaptığı katkılarla kalıcı birer değer niteliği taşır. Grup, çeyrek yüzyıla yaklaşan geçmişinden aldığı bilgi ve deneyim gücüyle,çözüm ortaklarıyla kurduğu kalıcı iş birliğini nitelikli insan kaynağı ve yenilikçi yaklaşımla birleştiriyor; böylece ‘istikrarlı büyüme, kurumsallaşma ve sektöre lider olma’’ hedefine emin adımlarla yürüyor. Park inşaat 2019 yılından itibaren Soydinç Group bünyesinde hizmet vermektedir.

 

Son 5 yılda 10 Marka Proje

Değerini katlayarak artıran yatırımlar inşa ediyoruz…

İnşaat sektörünün deneyimli, aynı zamanda dinamik kuruluşlarından biri olan Park İnşaat, uluslararası standartlara uygun, çağdaş konutların yanı sıra eğitim kurumları, ticaret merkezleri, resmi hizmet binaları, büyük ölçekli sanayi tesisleri, turizm tesisleri ve yapılara imza atmıştır. İlk günden beri istikrarlı büyüme, yüksek performans ve kaliteli üretime odaklanan Park İnşaat, bugün sektörünün güçlü ve bilinen ‘’marka’’larından biri olmuştur. Park İnşaat, 1989’dan bugüne kadar binlerce m2 inşaat gerçekleştirerek, binlerce aileyi ev sahibi yapmış, çeşitli eğitim kurumları ve ticaret merkezlerinin yapımını gerçekleştirmiştir. Son beş yıl içerisinde, Park inşaat’ta istihdam edilen kişi sayısı %81.8 artmıştır. 2010-2015 yıları arasında toplam 10 konsept proje geliştiren Park İnşaat toplam 250 milyon tl'nin üzerinde yatırım yaparak başarılı bir geleceğe emin adımlarla yürümektedir.

Yenilikçi Yaklaşım

Yenilikçilik Park İnşaat’ın kurumsal düşünce ve hareket kabiliyetiyle özdeşleşmiş bir kavramdır. Grubun çalışma felsefesi ‘’yüksek kaliteye ulaşmak için her zaman en son teknolojilerden yararlanma ve yeni çözümler arama’’ ilkesiyle özetlenebilir. Bu yenilikçi düşünce, özellikle özgün projelerin oluşturulmasında ön plana çıkarken, şirket içindeki tüm faliyetlere de damgasını vurmakta,birimler arasında uyumlu etkileşimi güçlendirerek pozitif bir sinerji yaratmaktadır.Yeni projelere ruhunu kazandıran konsept ve yaklaşımların, bulundukları çevreye marka değeri katması bu pozitif sinerjinin doğal sonucudur. Ortaya çıkan yaşam ortamlarına ‘’yeni’’ niteliğini kazandıran, mimari farklılık kadar çevreyle bütünleşmeye ve çevreyi yenilemeye gösterilen özendir.

 

Kaliteli Yapılar, Kaliteli Yaşamlar Sunmak

Özdisiplinini sahip olduğu özgüvenden alan Park İnşaat, sektöründeki rekabet gücünü oluştururken çalışanlarının,uzmanlığından ve deneyiminden yararlanır. Gerek köklü geçmişi, gerek niteliği yüksek insan kaynaklarına verdiği önem, gerekse mimari çözümlerdeki yaratıcılığı, sektörde farklılığını ortaya çıkaran en önemli etkenlerdir. Park İnşaat, özdisipliniyle faklılaşma yetkinliğini kullanarak hem ulusal çapta, hem de çevre coğrafyalarda yeni atılımlar yapma,özgün projeler üretme hedefiyle geleceğe bakmaktadır.

Yenilikçi Yaşam Alanları Tasarlamak

Park İnşaat’tın son yıllarda birer marka değeri yaratarak gerçekleştirdiği projeler,mimari özellikleri ve teknolojik üstünlükleriyle dikkat çekmekte, ayrıca bulundukları bölgeye değer katan birer yaşam markezi olarak ön plana çıkmaktadır. Nitelikli konutların,estetikle bütünleşmiş, işlevselliğin önem kazandığı günümüzde Park İnşaat,müşteri ihtiyaçlarına ve beklentilerine odaklanarak geleceğin projelerine bugünden imza atmakta, gerçekleştirdiği her projenin  marka değeri taşımasına özen göstermektedir.                       

 

 

 

Türkiyenin  Geleceğine Yatırım Yapan Bir Güç

Park İnşaat’tın uzun vadeli değer üretme hedefine uygun olarak oluşturduğu ğüçlü müşteri ilişkileri,sosyal sorumluluk alanındaki kararlı tutumuyla da kendini gösterir.Doğaya,eğitime,bilime ve toplumsal yaşama destek veren uzun vadeli projelere imza atan Park İnşaat, projelerinin yanı sıra Türkiye ‘de kalıcı değerler üretmek için de yatırım yapmaktadır.