Park Akademi

Park İnşaat; çalışanlarının gelişimini destekleyecek faaliyetlerin şirket ihtiyaçları gözetilerek planlandığı ve gerçekleştirildiği bir öğrenme, gelişim ve paylaşım platformu olan Park Akademiyi hayata geçirdi.

Park Akademi’de Park İnşaat ailesi çalışanları; proje yönetiminden kişilik analizi yöntemlerine, satış ve müşteri memnuniyetinden NLP’ye kadar birçok alanda eğitimler alıyorlar.

Park İnşaat, sektöründe öncü firma olma misyonunu devamlı kılabilmeyi, tüm dünyadaki teknolojik yenilikleri ülkemize taşımayı, dünya çapında bir kuruluş olmayı, bunu gerçekleştirirken de şantiye, satış ve teslim sonrası hizmetleri ile müşterilerinin beklediği kaliteyi ve memnuniyeti sağlamayı en önemli prensipler olarak benimsemiştir.

Bu prensipler doğrultusunda çalışanlarının gelişimini destekleyecek faaliyetlerin şirket ihtiyaçları gözetilerek planlandığı ve gerçekleştirildiği bir öğrenme, gelişim ve paylaşım platformu olan Park Akademiyi hayata geçirdi. Park Akademi’de Park İnşaat ailesi çalışanları; proje yönetiminden kişilik analizi yöntemlerine, satış ve müşteri memnuniyetinden NLP’ye birçok alanda eğitimler alıyorlar ve çalışanların bilgi ve bilinç düzeyi arttırılarak daha iyi hizmet ve daha verimli çalışma olanağı elde edilmesi amaçlanıyor.

Böylece müşteriye hızlı ve etkin hizmet veren Park İnşaat çalışanları daha verimli, daha avantajlı, daha teknolojik, daha güvenilir ve daha insan odaklı projeler üretilmesine imkan veriyor.

Eğitimin ve bilginin sınırı olmadığına inanan Park İnşaat bu platform sayesinde çalışanlarının öğrenmenin yanı sıra tecrübelerini de birbirleriyle paylaşmalarına imkan sağlıyor.