Park Avantaj

AYRICALIKLAR DÜNYASI

Projelerini yenilikten güç alarak tasarlayan Park İnşaat, çevreci ve insan odaklı yaşam alanları inşaa etmenin yanı sıra sınırsız müşteri memnunityetini hedefliyor. Bu kapsamda geliştirilen “Park Avantaj” hizmeti konut sahiplerinin birçok farklı alanda yararlanabildiği hizmetleri ile Türkiye’de bir ilk olma özelliğini taşıyor. Park İnşaat müşterileri, konutlarını satın aldıkları günden itibaren bu hizmetlerden ücretsiz veya indirimli olarak yararlanmaya başlıyorlar. Tamamen konut sahiplerinin yaşmını kolaylaştırmaya yönelik olarak hazırlanan bu konsept Park İnşaat'ın insana verdiği değeri ortaya koyuyor.

Sitenizi de Park Avantaj Yönetiyor

Park İnşaat; bugüne kadar gerçekleştirdiği projelerinden edindiği tecrübelerikat maliklerine aktarmak, idari ve teknik yapılanmayı organize etmek yönetim ve denetim kurulunda görev yapacak kat maliklerinin seçimini yapmak, işletme bütçesinin yapılması gibi idari konular için devreye giriyor. Böylece ortaya çıkabilecek yönetsel ve idari boşluğu doldurarak zaman ve emek kaybına yol açılmasının önüne geçiliyor.

 

Size Değer Verir

Örneğin Evlilik yıldönümünüzde sizin yerinize eşinize çiçek gönderen, tatillerinizde turistik bölgeler hakkında bilgi veren, hatta sizin için özel gün organizasyonları gerçekleştiren bir yardımcınız var. Park Avantaj; yol, kaza ve hava durumu bilgilerinden restoranlar ve eğlence merkezleri hakkında bilgilere, sağlık kuruluşları ile ilgili bilgilerden hayvan bakımı ile ilgili bilgilere kadar birçok konuda danışmanlık hizmetinin yanı sıra çiçek gönderme, özel günler için organizasyon, tercüme servisleri gibi birçok alanda hayatınızda.

 

Ücretsiz Danışmanlık Hizmetleri

Konut sakinlerimizin hayati konularda uzman bir görüşe ihtiyaç duymaları durumunda uzmanlar bir telefon kadar yakın. Park Avantaj kapsamında 24 saat ücretsiz olarak hukuk danışmanlığı ve tıbbi danışmanlık hizmetleri sunuluyor.Gayrimenkul sektöründe lider olmayı hedeflerken, güvenilir olmayı ilke edinen Park İnşaat; bu güven hissinin devamlılığını ancak müşterinin memnuniyetine odaklanmış hizmetler sunarak ve verdiği sözlerin arkasında duran güçlü kimliği ile sürdürülebileceğine inanıyor. Park Avantaj hizmet sürekli müşteri memnuniyetinin sağlanması amacıyla, Park İnşaat'ın müşterilerine sunduğu bir ayrıcalıktır.

 

Tapu ve Anahtar Teslim Günleri

Her aile için, konutlarının tapularını ve anahtarlarını teslim aldıkları günlerin ayrı bir önemi vardır. Park Avantaj konut sahiplerine tapu ve anahtar teslim günleri düzenler. Düzenlenen bu özel günlerde yine Türkiyede bir ilk olan “Ev Kullanım Kılavuzu” konut sahiplerine teslimedilir. Özel hatıra fotoğrafları çekilerek bu özel gün ölümsüzleştirilir...

Komşuluk Günleri

Park Avantaj komşuluk ilişkilerini geliştirmek amacıyla Belirli aralıklarla düzenlenen “Komşuluk Günleri” sayesinde aynı projeden konut alan aileleri bu etkinliklerde bir araya getiriyor. Böylece aileler tanışıp kaynaşıyor ve komşuluk bağları güçleniyor. Bu etkinlikler geleneklerimizde oldukça önemlibir yeri olan komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesinde ve yaşatılmasında önemli rol oynuyor.

 

Ev Kullanım Klavuzu

Park İnşaat müşterilerinin konutlarında daha huzurlu ve güvenli yaşamaları için “Ev Kullanım Kılavuzu” hazırlandı. Bu kılavuz; konutunuzu teslim aldığınız andan itibaren site içerisindeki yaşantınıza yol göstermek ve karşılaşılması muhtemel sorunlarınız ve sorularınıza cevap vermek amacıyla yetkili uzmanların desteği ile hazırlandı. Site ve konutların teknik alt yapı özelliklerinden sigorta ve aydınlatma sistemine bir- çok hayati konuda herkesin anlayabileceği dilde teknik bilgi ev kullanma kılavuzu ile müşteilere sunuluyor.

 

Park Avantaj Hayati Konularda Profesyonel Destek Sunuyor

Park Avantaj hayati konularda size profesyonel destek sunuyor.. Örneğin; yangın sonucu oluşabilecek hasarlar ya da kalorifer borularında oluşan patlamadan dolayı doğan hasarları Park Avantaj sizin için karşılıyor. Üstelik bu tip hasarlardan dolayı eviniz kullanılmaz hale geldiğinde konaklama konusunda size yine Park Avantaj yardımcı oluyor. Doğacak olası bir sağlık probleminde Park Avantaj size acil doktor ve ambulans hizmeti sunuyor.