Park İnşaat'ta çalışanların katılımı öncelikli olarak ele alınarak farklı araçlarla yaşama geçirilmektedir. Bu araçlardan en önemlisi olan Park Diyalog; çalışanların kuruluşlarını ilgilendiren konularda, mevcut durumun iyileştirilmesine yönelik düşünmelerini ve fikirlerini ortaya çıkarmak amacıyla hayata geçirilmiştir. 

 

 

Park Diyalog etkinlikleri çerçevesinde yılda iki kez düzenlenen Yönetici Toplantısı’nda yöneticilerimize, şirketin stratejisi ve hedefleri, güncel yönetim konu ve enstrümanları gibi bir çok alanda bilgi alışverişinde bulunma, ayrıca grup çalışmaları ve takım aktiviteleri ile aralarındaki iletişim ağlarını güçlendirme imkanı sunulmaktadır.

“Park Diyalog” başlığı altında ise genelde aynı ortamda bir araya gelemeyen hedef kitleler buluşturulmaktadır. Bu birlikteliklerin önemli amaçları arasında: Çalışanlara tepe yönetim tarafından, yani en yetkili ağızdan şirketin mevcut durumu, yeni üretim, pazarlama ve yatırım stratejileri, önümüzdeki dönemler için öngörülen projeksiyon, hedefler ve yeni projeler, kariyer ipuçları gibi önemli bilgi aktarımının soru-cevap şeklinde ve rahat bir ortamda paylaşılmasına olanak sağlamak yer almaktadır. 

İletişim birlikteliklerinin yanı sıra yazılı iletişim enstrümanlarımız da mevcut. Örneğin altı aylık periyodlarla yayına hazırlanan şirket içi iletişim dergisi Park Bülten şirketimizin faaliyetlerine, sosyal aktivitelerine, basında çıkan haberlerine yer verilmektedir. Yine şirketin portalının da güncel bilgiler içermesi ve etkin kullanılması konusu önemli iletişim araçları arasında bulunmaktadır.