Park İnşaat’ın “#bencegaziantep@parkinsaat’’ temasıyla geleneksel hale getirdiği Instagram fotoğraf yarışmasının bu yılki dereceye girenlerine ödülleri takdim edildi. Yaklaşık 4500 fotoğrafın katılımı ile finale gelen yarışmada dereceye giren katılımcılara hediyeleri Gaziantep Büyükşehir Başkanı Fatma Şahin ile Park İnşaat Yönetim Kurulu üyesi A. Gökhan Soydinç, Park İnşaat Yönetim Kurulu üyesi Y. Emre Yıldırımve Park İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Çelik taktim etti. Şahin’in makamında gerçekleştirilen ödül törenine, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay da katıldı.

4 BİN 500 FOTOĞRAF  KATILDI

Park İnşaat tarafından 2014 yılında ilki düzenlenen yarışma; fotoğraf sanatına gönül veren Park İnşaat dostlarını da bir araya getirme hedefi ile ilerledi ve bu yıl ikincisi düzenlendi. Park İnşaat’ın geleneksel hale getirdiği yarışmaya katılım için sadece Park İnşaat’ın Instagram hesabını (@parkinsaat) takip etmeleri ve Instagram hesaplarından paylaştıkları fotoğraflara #bencegaziantep ile @parkinsaat etiketlerini eklemeleri gerekmekteydi. Ticari bir koşul ve yaş sınırlaması aranmayan yarışmaya katılanlar, Gaziantep ve Park İnşaat temalı fotoğrafları kendi objektiflerinden anlam yükleyerek katılımda bulundular. Yaklaşık 4 bin 500 fotoğrafın katılımı ile finale gelen yarışmada dereceye giren katılımcılara hediyeleri Gaziantep Büyükşehir Başkanı Fatma Şahin ile Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi A. Gökhan Soydinç, Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y. Emre Yıldırım ve Park İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Alper Çelik taktim etti.

ŞAHİN; “BU TÜR ETKİNLİKLERİ ÖNEMSİYORUZ”

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay’ın da katıldığı ödül programında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kente kültür ve sanat anlamında büyük katkısı olacak böyle bir yarışma düzenleyen Park İnşaat’a teşekkür ederek, “yarışmaya katkı sunan GGC Başkanı İbrahim ay ve Park İnşaat bu yarışma ile kentimize katkı sağladılar. Ben hem katkısı olanlara, hem de fotoğraflarıyla yarışmaya katılanlara teşekkür ediyorum. Yarışmaya katılan kişilerin büyük bölümünün gençlerden oluşması bizi ayrıca sevindiriyor. Gençlerimizden çok ümitli olduğumuzu her zaman söylüyoruz. Eski Adliye binasına yapılacak olan yerde de bu fotoğraflara yer vermeyi düşünüyoruz. Bu tür kültür sanat anlamındaki yarışmaları önemsiyoruz. Bu yüzden biz de kendi sosyal medyamızda yarışmada dereceye giren fotoğraflara mutlaka yer vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

İŞTE DERECEYE GİRENLER

4 bin 500 fotoğraf arasından finale kalarak dereceye giren yarışmacılardan Gülşah Gözaçar birincilik,Abdullah Türer ikincilik, Mehmet Şükrü Kaya üçüncülük ve Samet Uzdilli mansiyon ödülüne layık görüldü. Yarışmada dereceye giren isimlere de ödüllerini takdim eden Fatma Şahin, yarışmacılar, Park İnşaat yöneticileri ve GGC Başkanı İbrahim Ay ile birlikte toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Park İnşaat'ın düzenlediği "Park İnşaat Fotoğraf Yarışması" sonuçlandı.

Bu sene "Gaziantep'in Renkleri" teması ile fotoğraf sanatına ilgi duyan fotoğrafçıları buluşturan yarışmada, Kocaeli'den katılan Murat İbranoğlu birinciliğe layık görüldü. 232 yarışmacının 580 fotoğrafla katıldığı yarışmada ikinciliği Mustafa Gezer, üçüncülüğüİbrahim Şimşek alırken mansiyon ödüllerine Arzu İbranoğlu ve Asiye Korkmaz layık görüldü.

Fotoğraflar Halit Ömer Camcı, Metin Çavuş, Erol Doğaner, Tayfun Karabağ,Esra Gürbüz Yıldırım gibi Türkiye'nin tanınmış fotoğraf sanatçıları ve akademisyenlerinden oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Ünlü fotograf sanatcısı ve belgesel yapımcısı Sn. Coşkun Aral ve ünlü fotoğraf sanatçısı Sn. Ozan Sağdıç'ta konuk olarak tüm seçilme sürecinde yer aldılar.Ödül alan fotoğraflar dışında seçici kurulun belirlediği 20 eser de önümüzdeki günlerde açılacak olan sergide sergilenmeye hak kazandı.  Park İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Y.Emre Yıldırım “Park İnşaat olarak bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz yarışmaya olan ilgi ve katılım bizi oldukça memnun etti. Ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan tüm eser sahiplerini kutluyoruz, Park İnşaat olarak gelecek yıllarda da fotoğraf sanatına geleneksel hale getirdiğimiz fotoğraf yarışmamızla destek vermeye devam edecegiz.” dedi.

**Ödül alan fotoğraflara www.parkinsaat.com adresinden ulaşabilirsiniz.