Proje Bilgileri

KONUM 500 Evler

8.500m²

KONUT 90

YENİ NESİL KONSEPT…

Modern çizgisi, farklı plan alternatifleri ve zengin sosyal olanaklarıyla 5 blokta toplam 90 özel konut sizleri bekliyor. Özenle seçilen kaliteli malzemelerle dizayn edilen, işlevselliğin ve fonksiyonelliğin göz önünde bulundurulduğu daireler, içerisinde yaşamaktan mutluluk duyulacak mekanlar sunuyor.

YENİ BİR BOYUT

Pratik bir ev yaşamı planlanarak tasarlanan dairelerden kendinize uygun seçeneği mutlaka bulacaksınız. 100 ile 155 metrekare arasında değişen büyüklüklerle iki ya da üç oda bir salon alternatiflerinden ailenize uygun olanı seçin ve Park İnşaat kalitesini tatmaya başlayın.

HER AÇIDAN

ULAŞIMI KOLAY PROJE!

Park Nova, Gaziantep çevre yoluna, 500 metre mesafede, Üniversitelere alışveriş merkezlerine hastanelere okullara parklara yürüme mesafesinde , bu avantajlı konumu, kalitesi ve Park İnşaat ismiyle değeri her geçen gün artacak bi yatırımın parçası olun.

MUTLULUĞA TAŞIYAN

SEÇENEKLER

2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle yepyeni mutluluklarla tanışmaya hazır olun. Mimarinin sunduğu genişlik ve ferahlık hissini doyasıya yaşayacağınız Park Nova’da hayallerinizle bütünleşen bir hayatı keşfedeceksiniz.

KALİTELİ YAŞAM,

DOĞRU BİR YATIRIM

Kazanmanın en bildik formülüdür; doğru zamanda doğru yerde doğru yatırımı yapmak. Park Nova merkezi lokasyonu, kalitesi ve güçlü marka değeriyle yine çok kazandıracak bir yatırım imkanı sunuyor. Aldığınız andan itibaren her geçen gün kazanmanın keyfini yaşıyacaksınız

YAŞAMAYA VE YATIRIMA DEĞER !

Her gün büyüyen alt yapısıyla farklı ulaşım seçenekleri geliştiren Gaziantepin sunduğu tüm yeni yollar Park Nova’ya açılıyor. İster otomobilinizle isterseniz toplu taşıma araçlarıyla şehrin yeni merkezine ulaşmak her geçen gün biraz daha kolaylaşıyor.

HAYATLA TASARLANAN MEKÂNLAR

Blok girişlerinden salona, mutfaktan antreye... Yeni evinizin her köşesi fonksiyonel mimari tasarım sayesinde gerçek bir yaşam alanına dönüşüyor. Park Nova’ya adım attığınız anda sizi önce ferahlık hissi sonra yüksek kalite karşılayacak.

Hayalleriniz kadar

geniş bir dünya.

Park Nova da yer alan tüm daireler modern hayatın ihtiyaçları için tasarlandı. Heyecan verici çizgiler ve fonksiyonel detaylarla donatılan iç mekanlarda, kusursuz kalitenin verdiği keyif her adımda yanınızda.

İÇTEN GELEN GÜZELLİK

Park Nova’ya her gün yeniden hayran olacaksınız. Dıştan içe uzanan dekorasyon harikası dokunuşlar, yaşam sevincini artırıyor ve bir an önce eve dönme isteği uyandırıyor.

Teras Değil

Çok Büyük Teras

Tavandan tabana uzanan pencereleriyle gün ışığının doyasıya tadıldığı geniş salonumuzda.Modern ve işlevsel iç mimarı detaylarıyla dileğiniz gibi dekore edebilirsiniz.

İYİKİ EVDEYİM DİYECEKSİNİZ

Her detayında yaşam kalitesini artırmaya odaklanan Park Nova; estetiği ve işlevselliği bir araya getiriyor. Modern, kullanışlı ve özgün tasarımla zenginleşen salonunuzda bambaşka bir yaşam sizi bekliyor.

TAM AİLENİZE GÖRE

Her odada güneş ışığından maksimum faydalanma ve fonksiyonel mekân vizyonuyla tasarlanan dairelerimizde sizin ve ailenizin rahatlığı için her ayrıntı düşünüldü… Park Nova’da birinci sınıf malzemeler kusursuz bir işçilikle bir araya geliyor, konfor yeni evinizde baştan tasarlanıyor...

YENİ BİR BOYUT

Huzur ve mutluluk dolu ferah mekanlar, yaşantınıza yeni bir boyut katacak.

EN KEYİFLİ

AYRINTILAR BİR ARADA

Park Nova’nın aydınlık ve ferah mutfağında yemek yapmak ve misafir ağırlamak artık çok daha keyifli olacak.

Güzel Günler

Yatak Odasında Başlar

Temiz hava ve sakin bir ortamda dingin bir uykuya ev sahipliği yapan geniş ve ferah yatak odaları.

Detaylara Önem Veren

Tasarım

Park Nova dinamik, eğlenceli, keyifli mekanlar ile birlikte sadeliği ve sakinliği de hissetmenizi sağlıyor.

TATLI RÜYALAR

Huzur dolu bir uyku için tasarlanan geniş ve ferah yatak odaları.

FITNESS SALONU

Zinde kalmak isteyen spor meraklıları için tasarlanmış ve teknolojik aletler ile donatılmış bir spor salonu Park Nova’da sizleri bekliyor. Park Nova sağlıklı yaşamak isteyenler için en doğru adres...

PARK NOVA

ÇOCUK KULÜBÜ

Çocuklarınızın bu dünyada oynayıp eğlenmenin yanı sıra bir çok yeni şey öğrendiğini görmek sizi çok mutlu edecek. Hayanızdaki en önemli ve en sevimli insanların, ihtiyaç duydukları her şeye sahip olduğunu bilmenin huzurunu yaşayacaksınız. Çocuklarınıza ve kendinize mutlu bir yaşam alanı.

YEŞİLLİKLERLE ÇEVRİLİ

BİR DÜNYA

Park Nova’da hem sitenizin peyzaj alanlarında yeşilliğe doyacak hem de yanı başınızda bulunan 180.000 m2 alana sahip Güneykent Rekreasyon Alanı içerisindeki Biyolojik Gölet/Şelale, Su Gösterileri, Piknik Alanları, Yürüyüş Yolları ve Spor Alanları , Çocuk Oyun Alanları ve Seyir Teraslarından sınırsızca faydalanabileceksiniz.