Proje Bilgileri

KONUM Oğuzeli

17.500m²

KONUT 182

Standartların Çok Ötesinde

Huzurlu Bir Yaşam Alanı Park Vega!

Birçok farklı sektörde verdiği hizmetlerle ve başarıyla tamamladığı dev projelerle Gaziantep şehrinin kalkınmasında etkin rol oynayan Park İnşaat’tan, yaşamınıza değer katan yepyeni bir proje!

Hayalini Kurduğunuz Tatile

Park Vega ile Kavuşun!

Park Vega’ ya bir dünya mutluluk sığdırdık. Tamamı havuz manzaralı, 182 adet konuttan oluşan bu eşsiz projede, ihtiyaç duyduğunuz her şey size daha yakın. 22 adet bahçeli konutun bulunduğu proje; 2+1 ve 1+1 konut seçenekleriyle, sizlere farklı alternatifler sunuyor.

Yeni Nesil

Tasarım Anlayışı

Modern mimari çizgiye sahip cepheleri, peyzaj düzenlemeleri ve iç mekanlarda kullanılan nitelikli malzemeleriyle; özenle tasarlanan projenin farkını her noktada hissedeceksiniz.

Modern Bir Mutfak

Hareket özgürlüğünüzün kısıtlanmadığı açık mutfaklarda, tüm detaylar sizler için düşünüldü. Park Vega’da konuklarınızı ağırlarken yemek hazırlamanın keyfine varacaksınız.

Daha Güzel

Bir Güne Uyanın

Temiz hava ve gürültüden uzak bir ortam ile dingin bir uykuya ev sahipliği yapan yatak odanızda, her sabah daha güzel bir güne uyanın.

Daha Sosyal Bir Yaşam

Sporu eğlenceli hale getireceğiniz fitness salonu ile zamanınız daha sağlıklı ve daha kaliteli geçecek. Park Vega’da her şey hoş vakit geçirmeniz için tasarlandı. Yürüyüş parkurumuz, temiz havada yürümeyi sevenleri bekliyor. Size, her sabah, her akşam yaşamdan daha çok keyif almak kalıyor.

En Güzel Anlar

Birlikte Yaşananlar!

Modern konsepte sahip kafeteryada; sevdiklerinizle oturup, etrafınızdaki güzelliklerin keyfini çıkarırken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Doğanın İçinde

Huzurlu Yaşam

Size Park Vega’da sporla iç içe bir yaşam sunulmakta. Geniş yürüyüş parkurlarında sporunuzu yaptıktan sonra, yüzme keyfini aquaparklı havuzunuzda yaşayın, günün yorgunluğunu doğa ferahlığıyla atın.

Çocuklar İçin

Güvenli Bir Dünya

Çocuklara özel tasarlanan çocuk havuzunda birlikte eğlenebilirsiniz. Açık oyun alanında çocuklarınız güvenli bir şekilde vakit geçirebilir. Ayrıca onlara özel planlanan mini kulüp çocuklarınızın neşesine neşe katacak.